Toerisme

Goedkoop vliegen naar Mallorca

Goedkoop vliegen naar Mallorca 2.14/5 (42.86%) 14 votes

Mallorca is al tijden een bestemming voor spotgoedkope vakanties. Vliegen naar Mallorca kan al vanaf 289 euro. De concurrentie is groeiende, maar Mallorca blijft toch een populaire bestemming voor goedkope vakanties. De concurrerende vakantiebestemmingen weerhouden het niet om een spotgoedkope vakantie te boeken naar Mallorca. Niet alleen Nederlanders houden van een vakantie in Mallorca. Reizigers uit de hele wereld kiezen graag voor een goedkope vakantie in Mallorca. De vluchten zaak vaak al goedkoop, maar het kan nog goedkoper als je tactisch omgaat met je boek- en vertrekdatum. Hieronder heb ik een aantal tips om spotgoedkoop je reis te boeken.

Prijzenvechters

Mallorca is een internationaal populair als vakantiegebied en er is een groot aanbod te vinden. Dit aanbod komt van de accommodaties zelf, maar ook van de losse vliegtickets. Dit pakt goed uit voor reizigers die niet veel geld kwijt willen zijn als ze een vakantie naar Mallorca boeken. De prijzen worden door het grote aanbod flink onder druk gezet door prijzenvechters zoals Virgin Express en Ryanair. Door dit soort organisaties is er een revolutie ontstaan op het gebied van de prijzen van de tickets. Eerst was het alleen mogelijk om in het weekend goedkope reizen naar Mallorca te boeken, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Geheel Mallorca is dé budgetvakantie van Europa. De beste optie is om met Transavia naar Mallorca te vliegen. Zij hebben vaak de beste prijzen en meest fijne vluchttijden.

Tijdig boeken

Het draait vooral om timing bij het boeken van een goedkope vakantie naar Mallorca. Kortingen zoals een vroegboekkorting kan je goedkoop naar Mallorca brengen. Boek daarom maanden van te voren als je een vakantie wilt boeken. Op deze manier haal je een flinke korting binnen. Kiezen voor een periode buiten de schoolvakanties of de bouwvakantie scheelt ook veel, gemakkelijk 100 euro per reis. Reizigers boeken vaak bewust hun vakantie buiten de bouwvakantie en schoolvakanties om kosten te besparen.

Lastminute naar Mallorca

Het kiezen van een lastminute naar Mallorca is ook een handigheidje om kosten te besparen. Met een lastminute bespaar je al snel 100 euro op je reis. Lastminutes worden namelijk gebruikt om de ongeboekte kamers van hotels toch te verkopen zodat het hotel compleet gevuld is. Deze tactiek scheelt je veel geld tijdens het boeken van een zonvakantie naar Mallorca.

Een lastminute naar Mallorca moet echter wel tijdig geboekt worden. Als je te lang wacht pikt iemand anders wellicht je reis in. Wacht dus nooit te lang met het boeken van een zonvakantie naar Mallorca!

Leave a Reply